Licitatia.ro in cifre: Peste 70.503 licitatii publice monitorizate in 2012

Conform analizei facute de licitatia.ro, in anul 2012, au fost monitorizate 70.503 de licitatii publice, cu o valoare estimata la aproape 14 milliarde de euro.

Din cele 70.503 de licitatii monitorizate, 31.361 au fost licitatii de achizitii publice, 27.602 au fost anunturi de atribuire a contractelor, 7.301 anunturi de intentie si 7.239 de licitatii de vanzari bunuri.

In anul 2013, pana in luna mai, am selectat atent, am monitorizat si am trimis alerte abonatilor nostri peste 27.766 de licitatii publice din Romania.

Licitatia.ro este o sursa importanta de informare pentru manageri!

Licitatia.ro ofera zilnic informatii actualizate cu licitatiile publicate in Romania, intr-o baza de date online cu un motor modern de cautare. Celor interesati le sunt trimise pe baza de abonament alertele zilnice ce contin informatii personalizate, cu licitatiile atent monitorizate pe domenii de activitate.

Prin cele 2 servicii suplimentare lansate anul trecut: Data Reminder si Monitorizare Clarificari am simplificat si organizat mai bine procesul de monitorizare a licitatiilor, oferind participantilor la procesul de achizitii publice un instrument eficient in luarea rapida a deciziilor.

In martie 2013 licitatia.ro a fost desemnata cel mai bun site de monitorizari licitatii publice!

Licitatia.ro este o sursa importanta de informare pentru manageri privind oportunitatile noi aparute in domeniul achizitiilor publice, ca urmare in martie 2013 a fost desemnat cel mai bun site de monitorizari licitatii publice!

Licitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania!

Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniul lor de activitate.

Sursa: http://www.ziare.com/afaceri/oportunitati-afaceri/licitatia-ro-in-cifre-peste-70-503-licitatii-publice-monitorizate-in-2012-1240216

 

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×