Licitatia.ro lanseaza campania" Te abonezi si castigi"

Aboneaza-te pe 12 luni la LICITATIA.RO pana pe 31 octombrie si poti castiga

Unul din cele 12 cursuri practice de utilizarea SEAP

Cursurile se adreseaza tuturor utilizatorilor S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) in vederea unei mai bune intelegeri a modului de utilizare a sistemului in ceea ce priveste procedurile online
Cursul de utilizare SEAP dedicat operatorilor economici are un pronuntat caracter practic si trateaza intregul ansamblu de procese pe care le presupune o achizitie publica de produse, servicii si lucrari.
Fiecare cursant va beneficia de asistenta din partea trainerului in vederea diseminarii eficiente a informatiei si pentru o mai buna asimilare a acesteia.
Cursul va fi tinut de trainerii de la SMART EVENT CONSULTING in Bucuresti in luna NOIEMBRIE. Fiecarui cursant i se va pune la dispozitie un laptop, si va beneficia pe parcursul tinerii cursului de wellcome coffee, coffee break, masa pranz. Valoarea cursului oferit de LICITATIA.RO este de 600 RON /cursant.

Unul din cele 10 abonamente gratuite oferite de licitatia.ro!!!

Abonamentele GRATUITE oferite de licitatia.ro, sunt abonamente pe o perioada de 3 LUNI, in valoare de 297.6 RON /abonament. Acest abonament il puteti folosi pentru prelungirea abonamentului actual pe inca 3 luni, s-au puteti solicita monitorizarea licitatiilor din alt domeniu pe o perioada de 3 luni.

CADOU SURPRIZA

Deoarece fiecare abonat al site-lui LICITATIA.RO este deja un castigator, echipa LICITATIA.RO ofera un CADOU SURPRIZA tuturor participantilor, care va fi util la procesul de pregatire pentru participarea la licitatiile publice.
Cadoul va fi o surpriza placuta si va fi expediat prin posta sau curierat rapid tuturor participantilor la concurs.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×