Licitatia.ro lanseaza Data Reminder

Incepand cu luna August am lansat un serviciu unic in domeniu licitatiilor publice si anume: Data Reminder by Licitatia.ro
Data Reminder by Licitatia.ro - este un serviciu nou oferit de licitatia.ro pentru a va reaminti data limita a licitatiilor publice la care doriti sa participati.
Data Reminder by Licitatia.ro

Data Reminder by Licitatia.ro
Licitatia.ro lanseaza un serviciu unic in gestionarea si monitorizarea licitatiilor publice- Data Reminder By Licitatia.ro

Echipa licitatia.ro

Licitatia.ro - Lider in domeniul Monitorizarii licitatiilor publice vine cu un nou serviciu oferit abonatilor sai si anume:

Data reminder by Licitatia.ro

Data reminder - este un serviciu suplimentar oferit de licitatia.ro pentru a va reaminti data limita a licitatiilor la care doriti sa participati.

Participarea la licitatii publice – cat si ofertarea la licitatii – poate intampina o multime de intrebari , nelamuriri, cifre si date de salvat.

Daca esti managerul unei companii iar firma participa in permanenta la licitatiile publice serviciul Data Reminder de la Licitatia.ro tine evidenta tutror acestor licitatii, indiferent unde au fost publicate ( SEAP, MO, BRM, ZIARE, UE) si te informeaza constant despre situatia lor si data cand vor avea loc.

Formulare, calcule, date limita, caiete de sarcini, toate acestea i-ti pot lua zile, sau chiar saptamanai de ore de munca pretioase necesare pentru a fi rezolvate.

Monitorizarea si participarea la licitatiilor publice a devenit din ce in ce mai greu de realizat fara apelarea la un serviciu specializat.

Licitatia.ro -monitorizeaza zilnic toate licitatiile publice si ofera cel mai avansat serviciu de urmarire a licitatiilor prin Data Reminder.

Dupa activarea serviciului si selectarea licitatiilor ce vor fi monitorizate veti primi notificari suplimentare pe e-mail cu 21, 14, 10, 7, 5, 3, 1 zile inainte de data fiecarei licitatii. Activarea serviciului este gratuita pentru primele 7 licitatii monitorizate.

Licitataia.ro-Inovare, Performanta, Calitate, Stabilitate, sunt criteriile dupa care ne ghidam atunci cand cream servicii noii, monitorizam licitatiile sau interactionam cu clientii nostri.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro -este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×