Licitatia.ro. Se cauta constructor pentru renovarea Scolilor, Laboratoarelor si constructia a72 de locuinte sociale

Doar de la inceputul 2020, pana in prezent pe judetul Cluj, au fost publicate, 225 de anunturi de licitatii pentru infrastrucura: repararea /intretinerea/constructia de drumurilor si 770 de anunturi de licitatii pentru lucrari de renovari si constructii.

La ora actuala se cauta constructori pentru 19 licitatii publice care contin lucrari de Reparatii Capitale Laboratoare, Renovari de Scoli si gradinite, se cauta un antreprenor general chiar si pentru constructia unui ansamblu de locuinte sociale cu 72 de apartamente.

Pentru a vedea celelalte licitatii din domeniul constructiilor puteti acesa urmatorul link

Totodată, www.licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×