Licitatia.ro. Se cauta proiectatnt pentru un contract de 700.000 de lei.

Licitatia.ro. Se cauta proiectatnt pentru un contract de 700.000 de lei.

De la inceputul lunii iulie, pana in prezent, pe judetul Iasi au fost publicate 13 licitatii pe domeniul de constructii drumuri si poduri, iar pe domeniul de proiectare in constructii instalatii au fost publicate 17 licitatii. Pentru firmele care se ocupa cu constructia de drumuri si poduri, sugeram participarea la licitatia organizata de ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA BRAESTI – LUNGANI. Obiectivul lucrarii de executie continuarea modernizarii drumurilor de interes local. Valoarea estimata a acestei lucrari este de 6.658.060 RON, iar data limita pana la care puteti depune oferta este 30.07.2020. 

De pe domeniul de proiectare in constructii instalatii, va putem sugera sa participati la o licitatie organizata de MUNICIPIUL IASI si are in vedere achizitia de servicii de proiectare si asistenta tehnica, privind modernizarea unor strazi din localitate. Valoare estimata este de 700.000 RON, iar data limita pana la care puteti depune oferta este 19.08.2020. Pentru a fi mereu la curent cu noile achizitii publice, vizitati site-ul Licitatia.ro.

Pentru a fi mereu la curent cu noile achizitii publice, dar si private, nu ezitati sa va abonati la site-ul LICITATIA.RO. Cere acum o oferta!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×