Licitatia.ro si-a desemnat castigatorii concursului: Te abonezi si castigi un Abonamnet pe viata

Lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice din Romania si-a desemnat castigatorii concursului organizat in perioada 01.09-31.10.2012.-IOANA SRL(licitatia.ro)

Licitatia.ro i-si premiaza castigatoriiLicitatia.ro i-si premiaza castigatorii
Fidelitatea este incoronarea tuturor celorlalte virtutii umane

Giuseppe Mazzini

Licitatia.ro si-a desemnat castigatorii

IOANA SRL ( www.licitatia.ro) – Lider in domeniul monitorizarii licitatiilor publice din Romania si-a desemnat castigatorii concursului organizat in perioada 01.09-31.10.2012.

În ultimii ani, firma IOANA SRL a investit masiv în cercetare si software pentru a oferi la ora actuala cel mai bun portal de licitatii publice din Romania.

In luna august am finalizat etapa a doua de investitii in portalul de licitatii publice www.licitatia.ro, inbunatatind platforma actuala si aducand pe piata noi servicii in domeniul monitorizarii licitatiilor publice si anume: Data Reminder si Monitorizare Clarificari.

Cele doua servcii noi au menirea de a facilita procesul de monitorizare a licitatiilor publice, oferind utilizatorilor o experienta superioara si un nivel ridicat de acuratete in procesul participarii ofertantilor la achizitiile publice din Romania.

Pentru a rasplati fidelitatea clientilor nostri in perioada 01.09-31.10 am organizat un concurs al carui castigatori sunt:

Premiul 1 - Un abonament PREMIUM pe viata* la Licitatia.ro

Castigatorul este: SC GIMNASIUM SRL

Premiul 2 – Trei abonamente la “MONITORIZARE CLARIFICARI”

Abonamentul la “MONITORIZARE CLARIFICARI ” este un serviciu ce va monitoriza modificarile aparute pe parcursul derularii unei licitatii, la licitatii pe care doriti sa le monitorizati.

Castigatorii sunt: SC Prefabet SRL, SC TEO TRUST LINE SRL, SC Florivas SRL

Premiul 3 - CINCI Abonamente la “DATA REMINDER 100”

DATA REMINDER- este un serviciu suplimentar oferit de licitatia.ro pentru a va reaminti data limita a licitatiilor la care doriti sa participate.

Castigatorii sunt: SC Civis Paza SRL, SC M.G.M. DESIGN SRL, C&A FOR ALL SECURITY, SC STOP SRL-HOTEL OXFORD, SC PESIT ROM SRL.

Puteti urmari extragerea si desemnarea castigatorilor pe contul nostru de pe Facebook.

Echipa licitatia.ro multumeste abonatilor si participantilor la concurs.

Despre Ioana srl

Llicitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania !
Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.
Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice !

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×