Licitatie de 16,7 milioane lei pentru reparatii feroviare

Compania Natonala de Cai Ferate CFR SA organizeaza licitatie, in perioada 8-15 iunie, care are ca scop imbunatatirea sigurantei feroviare. Valoarea estimata a acestora este de 16,7 milioane de lei, la care se adauga TVA.

Lucrarile de reparatii se vor efectua la infrastructura feroviara de pe raza judetelor Olt, Dolj, Gorj si Ialomita, pe urmatoarele intervale de statii: Mihaesti - Radomiresti, Leu - Malu Mare, Corbu - Sinesti, Musculesti - Barbatesti si Tandarei - Movila. Acestea au drept scop imbunatatirea sigurantei feroviare si reducerea cheltuielilor de intretinere.

Durata de valabilitate a contractelor este cuprinsa intre 90 de zile si 5 luni de la atribuire, criteriul de selectie fiind pretul cel mai scazut. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul Sucursalelor Regionale CF Craiova si Constanta.

Sursa: capital.ro

Cele mai utile informatii va sunt furnizate de licitatia.ro. Oferim servicii inovative care va ajuta la dezvoltarea afacerii Dvs. Achizitionati un abonament si aveti acces la licitatiile din domeniul public si privat.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×