Licitatie de 2.769.269 de lei pentru reabilitarea Spitalului de Urgenta Piatra Neamt

 LICITATIA.RO va sugereaza sa participati la 2 licitatii organizate in zona Moldovei.

      Una dintre cele 2 licitatii la care va sugeram sa participati este organizata in judetul Neamt, de catre Spitalul Judetean de Urgenta si are in vedere achizitonarea de servicii pentru reabilitarea si modernizarea Sectiei de Pediatrie din cadrul spitalului.

     Termenul limita pana la care firmele de constructii interesate de lucrarea respectiva pot depune oferta este 05.08.2020, iar valoarea lucrarii pe care organizatorul o estimeaza este de 2.769.269 RON.

     Cea de-a doua licitatie la care va sugeram sa participati este organizata de Comuna Durnesti din judetul Botosani si are in vedere achizitonarea de servicii de proiectare si executia de lucrari pentru construirea unei scoli, dar si dotarea si echiparea scolii, in satul Brosteni, comuna Durnesti, judetul Botosani.

    Termenul limita pana la care se pot depune oferte este 31.07.2020, iar valoarea totala estimata de catre organizator este de 775,703 RON

   Pentru a vedea celelalte licitatii din domeniul constructiilor puteti acesa urmatorul link

Totodată, Licitatia.ro este lider în monitorizarea licitațiilor publice din România, cu o experiență de peste 16 ani în domeniul achizițiilor publice, iar lista serviciilor furnizate este întregită cu înregistrarea societăților în SEAP/SICAP, recuperarea sau reînnoirea certificatelor digitale și consultanță în domeniul achizițiilor publice.

    Pentru a fi mereu la curent cu noile achizitii publice, dar si private, nu ezitati sa va abonati la site-ul LICITATIA.RO. Cere acum o oferta!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×