Licitatie de peste 1 milion lei pentru construirea unui nou hangar

Anul 2015 vine cu noi licitatii la Consiliul Judetean (CJ) Iasi. Este vorba despre implementarea proiectului ce prevede realizarea unui hangar pentru elicopterul SMURD. Dupa ce in urma cu cateva luni plenul consilierilor judeteni a aprobat proiectul tehnic si studiul de fezabilitate al noului hangar, in acest moment autoritatile desfasara licitatia publica de achizitionare a lucrarilor de constructie. Noul hangar urmeaza sa aiba o suprafata de aproximativ 600 mp. Durata de executie a lucrarilor este de opt luni de la semnarea contractului, iar plata se va face esalonat, pana la sfarsitul lui 2015.

Valoarea estimata a contractului este de 1.487.731 RON, iar data limita de depunere a ofertelor este 15.01.2015. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta se regasesc aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

 

Sursa: www.ziarulevenimentul.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×