Licitatie de peste un milion lei pentru achizitia si distribuirea fructelor pentru elevi

Consiliul Judetean Dolj organizeaza licitatie pentru achizitionarea si distributia fructelor(merelor) pentru elevii din invatamantul primar (clasa pregatitoare si clasele I-IV) si gimnazial (clasele V-VIII) de stat si privat, din judetul Dolj, pentru anul scolar 2014-2015. Merele cu o greutate minima de 100 grame ,se vor furniza ambalate conform cerintelor din Caietul de sarcini. Ofertantul va asigura gratuit si transportul merelor la scolile din judetul Dolj.

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26.11.2014, ora 10:00. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta 120 zile, de la termenul limita de primire a ofertelor. Valoarea estimata a contractului este de 1.274.633 RON.

Pentru a afla mai multe informatii despre aceasta licitatie, click aici.

Licitatia.ro este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor acoperind o gama completa de surse de informare a abonatilor sai, cu privire la licitatiile ce au loc in tara. Cu o investitie mica prin achizitionarea unui abonament la licitatia.ro va puteti creste semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×