Licitatie lansata de CFR pentru documentatiile de expropiere necesare modernizarii liniei Brasov-Sighisoara

Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” SA organizeaza o licitatie deschisa pentru intocmirea documentatiilor cadastrale si de evaluare in vederea expropierilor necesare realizarii proiectului privind reabilitarea liniei de cale ferata Brasov-Sighisoara.

Contractul este impartit in doua loturi: lotul 1 cuprinde 579 de imobile aferente unitatilor administrativ-teritoriale Brasov, Bod, Feldioara, Maierus, Belin, Apata, iar lotul 2 cuprinde 721 de imobile aferente unitatilor administrativ-teritoriale Cata, Secuieni, Saschizi, Vanatori, Albesti, Sighisoara.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 22 iunie 2016, ora 10:00, deschiderea acestora urmand sa aiba loc tot in aceeasi zi la ora 12:00, la sediul CNFR CFR SA Bucuresti.

Valoarea estimativa este de 12,14 milioane de lei fara TVA, iar durata de valabilitate a contractului este de 215 zile de la atribuire.

Sursa: economica.net

Licitatia.ro – de 12 ani lider in domeniul monitorizarii achizitiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×