Licitatie medicamente in valoare de 231.807.886,8 RON + TVA

Institutul Clinic Fundeni a lansat o licitatie pentru achizitia de medicamente prescrise in cadrul Programelor Nationale de Sanatate si in activitatea medicala zilnica.

Contractele subsecvente se vor atribui trimestrial in functie de necesitatile autoritatii contractante si de fondurile bugetare alocate.

Valoarea estimata pentru aceasta licitatie este de 231.807.886,8 RON + TVA , iar cuantumul garantiei de participare reprezinta 1% din valoarea celui mai mare contract subsecvent.

Data licitatiei va fi 31.07.2017, iar pana la data de 30.06.2017 se pot depune ofertele.

Textul integral al licitatiei, documentatiile atasate si caietul de sarcini le regasiti accesand site-ul LICITATIA.RO, aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×