Licitatie Metrou Cluj


Proiectare și Execuție lucrări de Infrastructură (structură de rezistență, cale de rulare, finisaje, sisteme de instalații), Automatizare trafic, Racordare alimentare cu energie electrică aferente obiectivului de investiție Magistrala I de METROU CLUJ

Municipiul Cluj-Napoca a publicat pe SEAP (portalul public de licitații), contractul de proiectare și execuție a metroului Magistrala I( Metrou Cluj), cu o valoare de 6,665,384,306 RON aproximativ 1,3 miliarde euro.

Proiectare și Execuție lucrări de Infrastructură (structură de rezistență, cale de rulare, finisaje, sisteme de instalații), Automatizare trafic, Racordare alimentare cu energie electrică aferente obiectivului de investiție MAGISTRALA I DE METROU CLUJ, ceea ce va permite punerea în funcțiune după executarea tuturor lucrărilor și dotarea completă.

Lucrările aferente obiectivului de investiție MAGISTRALA I DE METROU CLUJ constau în proiectarea și execuția lucrărilor în conformitate cu legislația și reglementările tehnice în vigoare.

MAGISTRALA I DE METROU CLUJ este o linie de metrou ușor cu lungimea de 21,03km, cu 19 stații subterane și 1 un depou suprateran, în tehnologie „rail” șină de cale ferată, cu o capacitate transport nominală/maximă la interval de 90sec: 15.200/21.600 pasageri / oră și sens (40 trenuri / oră și sens).

Durata contractului este de 96 de luni.

Aces contract poate fi o oportunitate pentru multe firme de specialitate, ne asteptam la asocieri formate din mai multe firme pentru ofertarea la acest constract.

Recomandam firmelor interesate de acest contract studierea documentelor in vederea stabilirii eligibilitatii acestora.

Documentele contractului public sunt disponibile si pe site-ul Licitatia.ro , accesati link-ul: https://www.licitatia.ro/proiectare-i-execuie-lucrri-de-infrastructur-structur-de-rezisten-cale-de-rulare-finisaje-sisteme-de-instalaii-automatizare-trafic-racordare-alimentare-cu-energie-electric-aferente-obiectivului-de-inv-6034834.html?

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare Data si ora locala: 2022-05-09 pana la ora 15:00.

Ofertele la acest contract de executie lucrari in cadrul magistralei I de metrou Cluj se pot depune atat in limba Romana cat si in limba Engleza.

Informatii preluate de pe platforma web SEAP (Sistemul electronic de achizitii publice).

Pentru mai multe informatii consultantii nostri va stau la dispozitie: Click aici!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×