Licitatie organizata de Hidroelectrica pentru retehnologizarea centralei Stejaru

166862_articolsursa foto: wall-street.ro

Hidroelectrica a anuntat ieri faptul ca doreste sa organizeze din nou o licitatie, probabil acum cu mai mult succes pentru retehnologizare Hidrocentralei Stejaru - prima hidrocentrală de mare putere din România . Invitatia de participare a fost lansata pentru 300 de companii din întreaga lume care activează în domeniul hidroenergetic.

Valoarea estimată a proiectului este de 75 mil. euro şi se va realiza pe o durată de aproximativ 7 ani de la semnarea contractului.

Contractul propune retehnologizarea celor 6 hidroagregate ce însumează o putere instalată de 210 MW. Prin utilizarea volumului impresionant al lacului de acumulare Izvorul Muntelui, nu mai puţin de 1,23 miliarde de mc de apă, (a doua acumulare din ţară după Porţile de Fier I cu un volum de 2,5 miliarde mc), CHE Stejaru injectează în Sistemul Energetic Naţional în medie 435 GWh anual.

Exista infomatii cum ca in data de 16.05.2014, Hidroelectrica a transmis spre verificare Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) documentaţia de atribuire pentru procesul de licitaţie al proiectului Retehnologizare CHE Stejaru (Dimitrie Leonida)". Organizatorii se asteapta ca pana la finele lunii octombrie sa finalizeze procesul de licitaţie şi să atribuie contractul de retehnologizare.

sursa: curierulnational.ro

Licitatia.ro - va ofera servicii profesional de monitorizare a licitatiilor din SEAP, MO, BRM, PRESA, Lic. fond.europene, Firme private.

 

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×