Licitaţie pentru achiziţionarea alimentelor din pachetele cu ajutoare UE

Ministerul Fondurilor Europene lansat licitatia anuala privind achizitia de alimente de baza acordate persoanelor defavorizate.

Daca anul trecut achizitia s-a facut pentru un numar de 6.652.982 de pachete, anul acesta obiectivul contractului consta in asigurarea unui numar minim de 7.917.692 pachete cu alimente. Acestea trebuie sa contina faina, ulei, paste fainoase, conserve, etc, precum si asigurarea transportului si furnizarea lor la centrele de distributie ale primariilor.

Valoarea estimata la nivel national a contractului este de 256,83 milioane lei, iar termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este data de 9 decembrie, ora 17:00.

Sursa: obiectivbr.ro

Participarea la licitatii publice reprezinta o oportunitate pentru orice companie si o sansa in plus de a-si diversifica portofoliul de clienti. Venind in intampinarea nevoilor companiei dumneavoastra, portalul licitatia.ro va oferta un serviciu complex de monitorizare a licitatiilor publice.

 

 

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×