LICITATIE PENTRU AMENAJAREA SI INTRETINEREA SPATIILOR VERZI DIN PORTUL CONSTANTA

Compania Nationala “ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME” organizeaza licitatie pentru servicii de amenajare si intretinere a spatiilor verzi si de intretinere parcuri in porturile Constanta, Constanta Sud si Midia.

In aceste porturi exista parcuri amenajate si suprafete de spatii verzi care necesita lucrari de mentinere a materialului dendofloricol prin lucrari de plantat, corectie si lucrari de mentinere prin intretinere a fondului existent.

Valoarea estimata a contractului este de 245.300 lei iar data limita de depunere a ofertelor este 21.08.2014. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

Toate detaliile despre aceasta licitatie sunt precizate in documentatia disponibila pe site-ul licitatia.ro.

Puteti fi si dvs. unul dintre castigatorii licitatiilor daca va abonati la site-ul licitatia.ro – cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice din RO. Fiti profesionisti si alegeti LICITATIA.RO !

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×