Licitatie pentru construirea primei piste de raliu din Romania

pista raliu

Una dintre cele mai mari investiţii care a primit finanţare europeană este Centrul Transilvania Mortorland de la Tărlungeni.Licitatia se regaseste pe site-ul licitatia.ro aici, de unde puteti descarca caietele de sarcini, formularele, fisa de date.

Proiectul trebuia să fie gata în 2015, dar birocraţia a amânat începerea lucrărilor. Investitiţia se ridică la 88,9 milioane de lei, iar licitaţia pentru contractarea lucrărilor a fost lansată in data ieri.

Ofertele sunt aşteptate până în 3 aprilie. Va fi aleasă firma care va oferi cel mai mic preţ. Lucrările ar trebui să fie gata în 16 luni de la demararea lor. Construcţia Centrului de Cercetare şi Dezvoltare Aplicată „Transilvania Motorland" se va întinde pe o suprafaţă de 56 de hectare. Aceasta se va construi la aproximativ 15 kilometri de Braşov, în zona târgului auto şi a poligonului auto din comuna Tărlungeni.

sursa:adevarul.ro

Licitatia.ro - este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice, cu ajutorul caruia dvs. va informati in timp real de toate licitatiile publicate din Romania.
Cu o investitie mica prin achizitionarea unui abonament la licitatia.ro va puteti creste semnificativ castigurile actuale. Investeste inteligent in afacerea ta!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×