Licitatie pentru extinderea si modernizarea Aeroportului din Oradea

PROI_1349162897_Aeroport Oradea

R.A AEROPORTUL ORADEA organizeaza licitatie pentru lucrari de “Extindere si modernizare suprafete aeroportuare la Aeroportul Oradea”, conform Caietului de Sarcini, pentru realizarea urmatoarelor obiective:

• extinderea pistei de decolare aterizare cu 300 m (150 m pe directia Nord – cap 19 si 150 m pe directia Sud – cap 01);

• realizarea a doua cai de rulare (ALFA si BRAVO);

• realizarea unei platforme de îmbarcare debarcare, care, prin dimensiunile sale sa poata asigura stationarea unui numar de aeronave

• realizarea unor sisteme de balizaj luminos pentru cat. II de operare, corespunzator normelor ICAO si RACR, pentru pista de decolare-aterizare, pentru caile de rulare si pentru platforma de îmbarcare debarcare.

Toate aceste specificatii tehnice sunt precizate in Caietul de sarcini disponibil pe site-ul licitatia.ro . Pentru a vizualiza textul integral al licitatie dati clic aici.

Site-ul licitatia.ro, furnizeaza informatii profesionale de monitorizare a licitatiilor din RO, din surse precum MO, BRM, PRESA CENTRALA, LICITATIILE CU FONDURI EUROPENE.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×