LICITATIE PENTRU ILUMINATUL MUNICIPIULUI CONSTANTA

Primaria Constanta intentioneaza ca la sfarsitul acestei luni sa incheie un contract de achizitii publice pentru lucrari de reparative, mentinere si intretinere a sistemului de iluminat public din municipiu. Valoarea estimata a lucrarilor este de 5.261.465 lei, bani proveniti din bugetul local.

Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut. Printre criteriile de calificare, firmele participante trenuie sa prezinte si o lista a lucrarilor executate in ultimii 5 ani, insotita de certificari de buna executie pentru cele mai importante lucrari. Certificarile de buna executie vor indica beneficiarii, indiferent daca acestia sunt autoritati contractante sau clienti privati, valoarea, perioada si locul executiei lucrarilor si vor preciza daca acestea au fost duse la bun sfarsit.

Contractul cuprinde lucrari de inlocuire a lampilor de iluminat si chiar a stalpilor acolo unde este necesar, efectuarea reparatiilor la cablurile aeriene si subterane, identificarea eventualelor defectiuni care vor trebui remediate, inlocuirea elementelor sistemului de iluminat public ca urmare a furturilor, vandalizarilor, accidentelor auto, fenomenelor meteorologice etc. Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 27 octombrie la ora 10.00, in aceeasi zi, dar la ora 13.00 urmand sa fie deschise ofertele si sa fie desemnata si firma castigatoare care se va ocupa de iluminatul public de pe strazile Constantei.

Sursa: www.observator.ro

Descrierea completa si documentatia se regasesc aici.

Portalul online de monitorizare a licitatiilor va pune la dispozitie cele mai recente si de actualitate informatii publicate in fiecare zi pe domeniul dvs. de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×