Licitatie pentru proiectul “Piata Agroalimentara din Comuna Pechea”

Comuna Pechea, judetul Galati, investeste aproape 4 milioane lei pentru realizarea unei piete agroalimentare. In cadrul contractului de lucrari se va realiza obiectivul de la fundatii pana la receptia finala a acestuia, prin executia urmatoarelor categorii de lucrari: - lucrari de arhitectura: -compartimentari, finisaje, tamplarie. - lucrari de rezistenta: -fundatii -structura metalica de rezistenta si lucrari de instalatii: sanitare, termice, electrice. Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Data limita de depunere a ofertelor precum si data deschiderii ofertelor este 14.11.2014. Data limita de valabilitate a ofertei este 120 de zile de la termenul limita de primire a ofertelor. Valoarea estimata a contractului este de 3.979.060 lei, fara TVA.

Mai multe detalii despre aceasta licitatie dar si alte licitatii din acest domeniu va sunt furnizate zilnic de licitatia.ro, cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice.

Intrati pe licitatia.ro si aflati ultimele oportunitati de afacere existente pe piata.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×