LICITATIE PENTRU RELOCAREA SPITALULUI DE PEDIATRIE DIN PLOIESTI

Primăria municipiului Ploieşti a lansat, în Sistemul Electronic de Licitaţii Publice, anunţul de organizare a licitaţiei deschise pentru relocarea spitalului de pediatrie din Ploieşti prin schimbarea funcţiunii clădirii fostului sediu Petrom, situat în centrul oraşului, obţinută prin donaţie, alături de teren, de la societatea OMV Petrom.

Pe data de 9 septembrie se vor deschide ofertele societăţilor comerciale sau asocierilor de firme care vor depune documentaţia necesară pentru participarea la licitaţia deschisă organizată de Primăria Ploieşti. În conformitate cu indicatorii tehnico-economici aprobaţi prin hotărâre a consilierilor locali ploieşteni, valoarea totală estimată a contractului este de 119,9 milioane de lei fără TVA, din care costul lucrărilor propriu-zise de construcţii montaj – inclusiv echipamentele tehnologice şi funcţionale – se va ridica la 67,3 milioane de lei. Serviciile de proiectare şi asistenţă tehnică sunt estimate la 4,1 milioane de lei, iar costul dotărilor – la circa 45,8 milioane de lei. În cazul în care va fi nevoie de cheltuieli diverse şi neprevăzute, acestea vor ajunge la aproximativ 2,5 milioane de lei, reprezentând un procent de 2,19%, conform devizului general.

Contractul care va fi semnat de către Primăria Ploieşti cu firma sau asocierea de firme care va câştiga licitaţia cuprinde şi dotările medicale, astfel că una dintre condiţiile impuse societăţilor care vor depune ofertele este să fi furnizat şi montat în ultimii trei ani, în baza a maximum trei contracte, echipamente medicale în valoare cumulată de minimum 45.000.000 lei fără TVA.

sursa : www.ziarulprahova.ro

Pentru a vizualiza mai multe licitatii din acest domeniu accesati www.licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor din Romania.

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×