Licitatie pentru semaforizarea municipiului Ploiesti

Vechiul contract de semaforizare dintre Primaria Ploiesti si firma UTI a expirat in aceasta vara, astfel incat sistemul de management al traficului a ajuns intr-o situatie critica.

Vechiul contract care prevedea servicii de intretinere, revizie, reparatii si upgrade a fost semnat in 2012 pe o perioada de 36 de luni, pana in luna august a acestui an.

Autoritatile locale au recunoscut ca nu exista in momentul de fata nici un operator care sa se ocupe de modernizarea sistemului de management al traficului.

Viceprimarul municipiului Ploiesti, Iulian Teodorescu a declarat ca momentan se lucreaza la o noua documentatie pentru scoaterea la licitatie a serviciului public de intretinere si modernizare a sistemului de semaforizare.

Sursa: ziarulprahova.ro

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×