Licitatie pentru servicii de elaborare a strategiei de dezvoltare a Judetului Dolj

Consiliul Judetean Dolj doreste sa incheie un contract pentru servicii de elaborare a strategiei de dezvoltare economico-sociala a judetului Dolj pentru perioada 2014-2020 (SDES).

Licitatia va avea loc pe data de 17 februarie 2015, iar obiectul contractului presupune parcurgerea a 3 etape din partea prestatorului si anume: 1. etapa de analiza si colectare a datelor, 2. etapa de elaborare a proiectului SDES Dolj, 3. etapa de consultare publica si de aprobare a proiectului SDES Dolj.

Suma alocata pentru acest proiect este de 278.225 lei, la care se adauga TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este tot 17 februarie 2015.

Textul integral al acestei licitatii il puteti vizualiza dand click aici.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Licitatia.ro va furnizeaza cele mai importante informatii din domeniul achizitiilor publice . Oferim servicii inovative care ajuta la dezvoltarea afacerii Dvs: Cereri de oferta private, Catalog produse etc

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×