Licitatie pentru vanzarea a 17.000 tone de concentrat de cupru

Compania de stat Cupru Min Abrud, care detine aproximativ 60% din rezervele de cupru ale Romaniei, intentioneaza sa organizeze o licitatie deschisa pentru a vinde 17.000 tone de concentrat de cupru. Ofertele vor fi deschise in 4 septembrie, iar contractul se va derula pe o perioada de sase luni, potrivit unui anunt al producatorului de cupru. Compania nu precizeaza pretul de pornire a licitatiei.

Cupru Min a fost scos la vanzare in 2012, cu un preţ de pornire de 57,3 milioane euro, dar procedura a fost oprita din cauza neinţelegerilor cu caştigatorul licitaţiei. Dupa eşecul privatizarii, Ministerul Economiei a fost mandatat de Guvern sa caute un investitor cu care sa se asocieze pentru a finanţa activitatea Cupru Min.

Investitorul, trader sau producator din domeniu, urma sa contribuie cu fonduri minime de 40-50 milioane euro. Statul a incercat anul trecut sa vanda concentratul de cupru al Cupru Min, insa nu a reusit.

Sursa : www.wall-street.ro

Licitatia.ro este cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor acoperind o gama completa de surse de informare a abonatilor sai, cu privire la licitatiile ce au loc in tara.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×