Licitatii Castigatori Constructii Drumuri Si Poduri

Licitatii Castigatori Constructii Drumuri Si Poduri Din Romania.

Peste 153 de licitatii artribuiri din domeniul constructii drumuri si poduri au fost publicate in ultima luna.

Licitatia.ro monitorizeaza zilnc castigatorii licitatiilor si pune la dispozitie in format excel listele cu castigatorii contractelor cu statul pe diverse domenii.

Orice companie din Romania sau Uniunea Europeana poate gasi pe Licitatia.ro anunturi cu licitatii atribuite la care se pot trimite posibile oferte de colaborare in vederea realizarii proiectelor sau a livrarii de produse sau servicii.

Lista cu castigatorii licittiiilor ofera informatii despre preturile la care au fost atribuite lucrarile, produsele, serviciile licitate si datele firmelor contractante castigatoare.

De exemplu:

Lista castigatorii constructii drumuri si poduri publicate in Romania:

I. Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitii: \"CONSTRUIRE ARTERA DE LEGATURA PENTRU TRAFIC GREU INTRE DJ 252 SI DJ 252 I\", Tara/Judet: RO/Galati, contract atribuit pentru valoarea de 21,284,415 RON ofertantilor castigatori: EUROPAN PROD S.A.; CONSTRUCTII FEROVIARE DRUMURI PODURI si CONFER GROUP SRL ONESTI.

II. Contract de executie lucrari in cadrul proiectului \"Reabilitare drum public\", Tara/Judet: RO/Olt, contract in valoare de 467,170 RON ofertantului castigator PANADRIA S.R.L.


III. Elaborare Proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor, proiect de organizare a executiei lucrarilor, proiectul tehnic de executie, servicii de asistenta tehnica din partea proiectantului si executie de lucrari pentru:“Modernizarea infrastructurii rutiere de drum judetean dintre localitatile: Gologanu - Slobozia Ciorasti - Cotesti, cu conectivitate directa la reteaua TEN-T”, Tara/Judet: RO/Vrancea, contract atribuit pentru valoarea de 16,304,237 RON ofertantului castigator CITADINA 98 S.A

IV. Lucrari de executie a obiectivelor de investitii – Pachet 46 Lot 1-2, respectiv: Lot 1 – „Refacerea si reabilitarea drumurilor pentru eliminarea efectelor inundațiilor în Comuna Braesti, Județul Iasi” ; Lot 2 – „Reabilitare drumuri locale, Tara/Judet: RO/Bucuresti, contract atribuit pentru valoarea de 5,310,446 RON ofertantului castigator EKY-SAM S.R.L.


Lista cu castigatorii licittiiilor este un instrument foarte util pentru departamentele de vanzari, de ofertare si de marketing din fiecare companie.

Pentru a vedea lista intreaga cu castigatorii aveti nevoie de abonamnet, click pe :Abonament.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×