Licitatii Castigatori Consumabile Medicale

Peste 523 de artribuiri din domeniul licitatii consumabile medicale au fost publicate in ultima luna.


Conform site-ului de monitorizare licitatii publice Licitatia.ro, in ultima luna au fost publicate peste 3464 de anunturi de achizitii publice, 523 de anunturi de atribuiri. La ora aceasta se pot depune oferte la inca 1079 de licitatii publice din domeniul consumabilelor medicale.


De exemplu:


I. ACHIZITIE DE MATERIALE SANITARE ADITIONALE PENTRU CHIRURGIE CARDIOVASCULARA
DATA PUBLICARII :27.01.2022 Valoare estimata : 111,898,756 RON
ROMANIA > IASI


II. ACORD CADRU DE FURNIZARE REACTIVI SI CONSUMABILE DE LABORATOR PENTRU DEPARTAMENTELE DE DIAGNOSTIC MOLECULAR, CITOGENETICA SI IMUNOFENOTIPARE DIN CADRUL IRO IASI
Data publicarii : 25.01.2022 Valoare estimata : 87,920,721 RON
ROMANIA > IASI


III. Seturi de aferezã multicomponent, recoltare în flux continuu și recoltare în flux discontinuu
Data publicarii : 25.01.2022 Valoare estimata : 87,199,631 RON
ROMANIA > BUCURESTI


Licitatia.ro monitorizeaza zilnc castigatorii licitatiilor si pune la dispozitie in format excel listele cu castigatorii contractelor cu statul pe diverse domenii.


Orice companie din Romania sau Uniunea Europeana poate gasi pe Licitatia.ro anunturi cu licitatii atribuite la care se pot trimite posibile oferte de colaborare in vederea realizarii proiectelor sau a livrarii de produse sau servicii.


Lista cu castigatorii licittiiilor ofera informatii despre preturile la care au fost atribuite lucrarile, produsele, serviciile licitate si datele firmelor contractante castigatoare.

De exemplu:


Lista castigatorii licitatii consumabile medicale publicate in Romania:


I. Kituri de reactivi pentru extractie, cuantificare, electroforeza capilara si interpretare a profilelor genetice pentru expertize judiciare din probe provenite de la fata locului si a probelor biologice recoltate de la persoane cu protocoale validate de recuperare in orice etapa a procesului in cazul in care acestea este intrerupt: RO/Iasi, contract atribuit pentru valoarea de 169,000,000 RON ofertantilor castigatori: Omnivet Impex S.R.L.


II. Achizitie reactivi, 98 de loturi, Tara/Judet: RO/Olt, contract in valoare de 169,474,496 RON ofertantului castigator PANADRIA S.R.L.

III. Lucrari de executie a obiectivelor de investitii – Pachet 46 Lot 1-2, respectiv: Lot 1 – „Refacerea si reabilitarea drumurilor pentru eliminarea efectelor inundațiilor în Comuna Braesti, Județul Iasi” ; Lot 2 – „Reabilitare drumuri locale, Tara/Judet: RO/Bucuresti, contract atribuit pentru valoarea de 5,310,446 RON ofertantului castigator EKY-SAM S.R.L.

Lista cu castigatorii licittiiilor este un instrument foarte util pentru departamentele de vanzari, de ofertare si de marketing din fiecare companie.

Pentru a vedea lista intreaga cu castigatorii aveti nevoie de abonamnet, click pe :Abonament.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×