Licitatii Castigatori Judetul Cluj lucrari constructii si reparatii

Peste 148 de licitatii artribuiri au fost publicate in ultimul an pe raza Judetului Cluj.

Licitatia.ro monitorizeaza zilnc castigatorii licitatiilor si pune la dispozitie in format excel listele cu castigatorii contractelor cu statul pe diverse domenii.


Orice companie din Cluj poate gasi pe Licitatia.ro anunturi cu licitatii atribuite la care se pot trimite posibile oferte de colaborare in vederea realizarii proiectelor sau a livrarii de produse sau servicii.

Lista cu castigatorii licittiiilor ofera informatii despre preturile la care au fost atribuite lucrarile, produsele, serviciile licitate si datele firmelor contractante castigatoare.

De exemplu:

Lista castigatorii licitatii contructii si reparatii, Judetul Cluj:

I. Reparații fațade și reabilitare imobil existent pe str.Avram Iancu Cluj-Napoca, contract atribuit pentru valoarea de 3,320,847 RON ofertantilor castigatori: RSB BAU TEHNIK si SC IMSAT SERVICE CLUJ SA


II. Lucrări de restaurare, conservare și punere în valoare a ansamblului monument istoric Banffy, sat Răscruci, comuna Bonțida, județul Cluj, contract atribuit pentru valoarea de 27,670,836 RON ofertantilor castigatori: TOMOROGA CONSTRUCT; CONSTRUCTIM S.A. si RUSTIC SRL

III. Execuție lucrări de construcții pentru „Îmbunatățirea infrastructurii rutiere de importanță regională - Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței DJ 109C (intersectie DJ 172A) Țaga-Sucutard-(intersecție DJ 161G) de la km 17+600, contract atribuit pentru valoarea de 21,722,320 RON ofertantului castigator: DACIA ASPHALT


IV. Proiectare si executie lucrari, inclusiv verificarea tehnica a proiectarii, obtinere avize pentru punerea in functiune a obiectivului, proiect as-build, in vederea realizarii obiectivului “REABILITARE ŞI MODERNIZARE ŞCOALĂ DIN SAT DEUŞU, COMUNA CHI, contract atribuit pentru valoarea de 1,637,363 RON ofertantilor castigatori: DAS ENGINEERING GRUP; ZICU IMPEX S.R.L. si MADEBY SRL.

Lista cu castigatorii licittiiilor este un instrument foarte util pentru departamentele de vanzari, de ofertare si de marketing din fiecare companie.

Pentru a vedea lista intreaga cu castigatorii aveti nevoie de abonamnet, click pe :Abonament.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×