Licitaţii de milioane organizate în ajun de Anul Nou în comunele ieșene

In comunele Ion si Razboieni se investesc peste 3 milioane de euro in reabilitarea drumurilor.

Pe 28 decembrie comuna Ion va organiza o licitatie pentru modernizarea drumurilor de interes local, urmand ca in satul Dadesti sa fie reabilitat drumul comunal 120 unde exista o alunecare de teren si doua drumuri satesti.

In Razboieni vor fi refacute patru drumuri satesti, iar in satul Buznea alte 9.

Lucrarile prevazute constau in completarea stratului de fundatie, asternerea unui strat de baza din piatra sparta si astfaltare. Odata reabilitate, drumurile ar urma sa reziste cel putin 15 ani.

Valoarea contractului se ridica la 8,9 milioane de lei, iar durata lucrarilor va fi de un an.

Acest contract este finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala, plata lucrarilor urmand sa se faca in functie de alocarile bugetare.

A doua licitatie va fi organizata un an mai tarziu, la Gorban. Comuna a demarat in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala un proiect de modernizare a drumurilor de exploatare, prin care urmeaza sa fie astfaltate patru drumuri care duc spre ferma din comuna.

Lucrarile urmeaza sa dureze un an, valoarea estimata a acestora ridicandu-se la 4 milioane de lei.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Licitatia.ro– cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice. Va informam zilnic pe adresa de mail cu cele mai noi licitatii pe domeniul dvs. de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×