LICITATII IN PERIOADA PANDEMIEI

Chiar daca ne aflam in plina perioada de pandemie, nu trebuie sa “ne culcam pe o ureche” in privinta licitatiilor.

Doar de la inceputul lunii iunie, pana in prezent pe judetul Botosani, au fost publicate 4 licitatii pe domeniul de “|Echipamente de protectie ” , iar pe domeniul de “|Constructii si reparatii” 9 licitatii. Mai jos gasiti 2 din cele mai favorabile licitatii organizate in aceasta perioada.

Una dintre cele doua licitatii este destinata firmelor ce se ocupa in domeniul Echipamentelor de protectie , astfel “DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BOTOSANI” organizeaza in data de 30 Iunie , o licitatie privind “Achizitionarea unor Echipamente de protecție (măști și mănuși) pentru prevenirea răspândirii infectării cu coronavi:rus”. Valoarea estimata a licitatiei este de 174,400 RON. Oferta o puteti depune pana in data de 30/06/2020.

O alta licitatie ce nu merita ratata, este pentru firmele care activeaza in domeniul Constructiilor si reparatiilor, astfel COMUNA MIHAILENI (PRIMARIA COMUNEI MIHAILENI organizeaza o licitatie de „Executia lucrarilor de constructie in cadrul proiectului „INFIINTAREA UNUI CENTRU DE ZI PENTRU PERSOANE VARSTNICE SI A UNEI UNITATI DE INGRIJIRE LA DOMICILIU, IN COMUNA MIHAILENI, JUDETUL BOTOSANI””. Valoarea estimata a lucrarii este de 2,591,725 RON , iar data limita pana la care puteti oferta este 10/07/2020.

Pentru a fi mereu la curent cu noile achizitii publice, dar si private, nu ezitati sa va abonati la site-ul LICITATIA.RO. Cere acum o oferta!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×