LICITATII IN PERIOADA PANDEMIEI

Chiar daca ne aflam in plina perioada de pandemie, nu trebuie sa “ne culcam pe o ureche” in privinta licitatiilor.

Doar de la inceputul lunii aprilie, pana in prezent pe judetul Iasi, au fost publicate 20 de licitatii pe domeniul de constructii si reparatii, iar pe domeniul de consumabile medicale au fost publicate 25 de licitatii. Mai jos gasiti 2 din cele mai favorabile licitatii organizate in aceasta perioada.

Una dintre cele doua licitatii este destinata firmelor de constructii, astfel Unitatea Militara 02543 Iasi a organizat in data de 9 aprilie, o licitatie privind constructia unui pavilion nou in cazarma 398. Valoarea estimata a lucrarii este de 10.872.307 RON. Oferta o puteti depune pana in data de 27.04.2020.

O alta licitatie ce nu merita ratata, este pentru firmele producatoare de echipamente de protectie pentru personalul din linia I.

Inspectoratul de Politie al judetului Iasi, a organizat o licitatie prin care doresc achizitionarea de masti de protectie impotriva COVID-19. Valoarea estimata este de 513.000 RON, iar data limita pana la care puteti oferta este 16.04.2020.

Pentru a fi mereu la curent cu noile achizitii publice, dar si private, nu ezitati sa va abonati la site-ul LICITATIA.RO. Cere acum o oferta!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×