Licitatii pentru modernizarea a 100 de locuri de joaca din Iasi

La sfârşitul săptămânii trecute, Primăria Iasi a anunţat că va lansa o nouă licitaţie. „Suprafaţa totală a celor 93 de amplasamente care vor fi modernizate este de 31.552 metri pătraţi, din care suprafaţa terenurilor de sport este de 2.834 mp. Printre acestea se numără grădiniţe, creşe şi locuri publice unde deja funcţioneaază locuri de joacă. Cel mai mare astfel de parc care va fi modernizat este pe şoseaua Nicolina nr. 27 (1.210 mp), urmat de cel de pe şoseaua Nicolina nr. 46 - Grădiniţa PP1 (938 mp) şi de pe strada Canta nr. 56, bloc 549 (767 mp)“, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Pe lista municipalităţii se mai află spaţii de joacă din mai multe zone, respectiv Podu de Piatră, Cantemir, Oancea, Copou, Centru, Tătăraşi, Baza 3, Bularga, Nicolina, Cetăţuia, Mircea cel Bătrân, Alexandru cel Bun, Canta şi Păcurari. „Pe aceeaşi listă se află şi locurile de joacă ale grădiniţelor cu program normal nr. 1 şi 20, ale grădiniţelor cu program prelungit nr. 1, 6, 12, 13, 26 şi 27 şi «Sf. Sava», dar şi Creşa nr. 5 din aleea Decebal, precum şi Grădina Copou şi Esplanada Oancea“, se mai precizează în comunicat.

Investiţia totală se ridică la 16,8 milioane lei, procedura de licitaţie fiind împărţită în două loturi cu valori asemănătoare.

Noua licitaţie va avea loc în ultima săptămână din luna februarie.

Sursa: ziaruldeiasi.ro, data: 16.01.2017

Cu un abonament la licitatia.ro, care necesita costuri minime, esti informat zilnic privind licitatiile publice din Romania sau UE. Monitorizam permanent sute de surse pentru a primi informatii exacte si la timp. O investitie minima poate aduce castiguri mari – alege licitatia.ro cel mai bun site de licitatii publice din Romania.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×