Licitatii publice primarii

Licitatii publice primarii Romania poate reprezenta achizitiile publice facute de primarii.

Licitatiile publice pot fi organizate si de catre Ministere, Spitale, Scoli, Gradinite, Primarii si multe alte autoritati contractante publice inregistrate pe SEAP.

Prin licitatii publice primarii le urmaresc achizitionarea de bunuri, servicii si sau lucari necesare desfasurarii activitatii acestora sau pentru deservirea comunitatilor.

Legea din Romania le permite Primariilor din Romania sa faca achizitii fara sa publice anunt pe SEAP pana la un anumit prag financiar prestabilit in fuctie de domeniul achizitiiei.

Este foarte importanta monitorizarea licitatiilor publice de la primarii si pe SEAP dar si pe siteurile detinute de acestea.

Serviciul de monitorizare a licitatiilor de la Licitatia.ro este un serviciu complet, cu ajutor-ul acestuia aveti acces la licitatiile publicate pe SICAP si la licitatiile care sunt publicate pe SEAP decat doar pe site-urile primariilor.

Pe seap se publica constant:

  • Anunruri de intentie
  • Invitatii e participare
  • Anunturi de participare
  • Anunturi de participare simplificata
  • Anunturi de concesionare
  • Anunturi de concurs de solutii
  • Anunturi de erate
  • Publicitate anunturi

Primul pas pe care trebuie sa il faci daca doresti sa castigi licitatii publice este sa le monitorizezii. In cele mai multe situatii timpul este unul dintre cei mai intalniti factor eliminatori din procedura de achizitiie publica.
Pentru a primi anunturile cu licitatii publice la timp in fiecare zi CONTACTEAZA-NE

Participarea la licitatii publice primarii se face prin intermediul platformei SEAP, cu ajutorul contului de ofertant aflat in perioada de valabilitate.

Contul de ofertant pe SEAP se obtine prin inregistrarea in platforma SEAP/ SICAP.

Daca accesul la cont a fost pierdut sau acesat a expirat se efectueaza procedura de recuperare certificat digital SEAP.

Daca nu aveti inca cont sau acces in sistemul SEAP sau pentru alte proceduri in sistemul SICAP puteti sa apelati la serviciile unui consultant. De exemplu: Licitatiisicap.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×