Licitatii Servicii Turistice

Potrivit unui studiu efectuat de LICITATIA.RO, de la inceputul anului 2017 pana la sfarsitul lunii aprilie, site-ul nostru a monitorizat 353 de licitatii din domeniul SERVICII TURISTICE, cu aproape 300% mai multe decat in aceeasi perioada a anului trecut, cand au fost monitorizate doar 92 de licitatii din acest domeniu.

Licitatiile cu cele mai mari valori estimate,la care inca se poate participa, sunt:

Titlul: Servicii de tabere pentru elevi de gimnaziu si liceu si servicii hoteliere pentru cadre didactice si personal auxiliar din invatamantul din Bucuresti

Valoare estimata: 101.697.248 RON + TVA

Data licitatie: 17.05.2017

Titlul: Servicii de cazari interne

Valoare estimata: 10.124.958 RON + TVA

Data licitatie: 15.05.2017

Titlul: Servicii de transport aerian international de pasageri si servicii de cazare la hoteluri in strainatate

Valoare estimata: 4.000.000 RON + TVA

Data licitatie: 15.05.2017

In momentul de fata, pe site-ul licitatia.ro sunt 30 de licitatii in curs de desfasurare, prin care se achizitioneaza: servicii de cazare, servicii hoteliere, servicii de transport aerian.

Dintre anunturile monitorizate pe domeniul SERVICII TURISTICE, regasim si planuri de achizitii. Planul de achizitii reprezinta un instrument managerial utilizat pentru planificarea si monitorizarea portofoliului de procese de achizitie la nivel de autoritate contractanta pe care intentioneaza sa le atribuie în decursul anului urmator.

Portalul online de monitorizare a licitatiilor, licitatia.ro, va pune la dispozitie cele mai recente si de actualitate informatii publicate in fiecare zi pe domeniul dumneavoastra de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×