Licitatiile europene o oportunitate pentru firmele din Romania

achizitii-publice

Orientarea companiilor romanesti spre piata europeana prin participarea la licitatiile din UE, ar putea fi o gura de oxigen pentru economia romaneasca. Prinderea unor contracte importante pe piata din UE ar duce totodata si la recunoasterea calitatii serviciilor si lucrarilor prestate de firmele romanesti.

Site-ul licitatia.ro vine in ajutorul firmelor care sunt interesate de incheierea unor astfel de contracte, prin monitorizarea zilnica a licitatiilor publice din UE si furnizarea tuturor informatiilor necesare.

In ultima luna, pe site-ul licitatia.ro au fost monitorizate un numar de 57.391 de licitatii publice din UE. Doar in ultimele 7 zile au fost publicate 29.900 de achizitii publice.

Prin urmare, oportunitati sunt din absolut toate domeniile de activitate de la servicii de curatenie prestate de "hornari" pana la servicii si lucrari de arhitectura si constructii.

De exemplu o licitatie publicata, in 06.12.2013, este organizata in Suedia-Halmstad pe domeniul “Servicii de curatenie a cuptoarelor si semineelor”. O alta licitatie actuala tot in domeniul serviciilor dar si a lucrarilor este organizata in Franta sub denumirea de “Servicii de arhitectură, de construcţii, de inginerie şi de inspecţie”.

In functie de codul CPV cele mai multe licitatii publice, au fost din domeniul lucrarilor de Constructii, achizitii de servicii, materiale si diverse produsele. Tarile cu cele mai multe licitatii organizate in ultima perioada sunt Franta, Germania si Polonia.

Cu un abonament de doar 60 RON pe luna orice firma poate sa aiba acces la piata europeana prin sistemul de alerte oferit de site-ul licitatia.ro .

Licitatia.ro oferta servicii profesionale de monitorizare a licitatiilor publice din  Romania si UE .

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×