Licitatiiseap.ro - informatii utile desepre licitatiile publice


Ce inseamna SEAP?
Sistemul Electronic de Achizitii Publice (e-licitatie.ro) reprezinta o infrastructura informatica unitara care ofera institutiilor publice din Romania posibilitatea achizitiei de produse, bunuri si servicii prin mijloace electronice, iar Agentilor economici posibilitatea de a depune oferte la licitatiile anuntate.

Unde gasim achizitii publice?
Achizitiile publice sunt achizitiile initiate de instituti publice, care au ca scop principal gasirea celei mai potrivite oferte. Achizitiile publice se gasesc in principal pe Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP) si pe site-uri de monitorizare de licitatii, precum Licitatia.ro.

Cum particip la licitatii publice?
Pentru a participa la licitatiile publice, e nevoie in primul rand sa aflam de ele (recomandam site-ul Licitatia.ro), sa verificam conditiile de participare, sa depunem oferta si sa urmarim desemnarea castigatorului. Unele licitatii au loc on-line prin SEAP, altele prin depunere oferta in plic, sau pe e-mail. Licitatiile au o data limita pentru depunerea ofertei si o data la care are loc licitatia. Dupa desemnarea castigatorului se semneaza un contract intre Organizator si Castigator.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×