LUCRĂRI DE AMENAJARE A UNOR SPATII VERZI

SC AMENAJARE EDILITARA SI SALUBRIZARE S.A. organizeaza o licitatie privind lucrarile de amenajare a unor spatii verzi pe soseaua Alexandriei si a unui parculet - loc de recreere in Calea Rahovei - Str. Pucheni cu Aleea Costinesti (zona Piata Rahovei), sector 5, Bucuresti.

Capacitatea de exercitare a activitatii profesionale, inclusiv cerintele privind inscrierea in registrele profesionale sau comerciale:
Operatorii economici, tertii sustinatori si subcontractantii (daca este cazul) nu trebuie sa se afle in situatiile prevazute la art. 60 din Legea 98/2016 privind achizitiile publice. In acest sens, operatorii economici, tertii sustinatori si subcontractantii (daca este cazul), vor depune, odata cu DUAE, o declaratie privind conflictul de interese.

Valoarea estimata : 3255450

Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare:
Data si ora locala: 2019-03-06

Sute de achizitii publice gata selectate pe domeniul tau de activitate, sau oportunitati unice de investitii in terenuri sau imobile la jumătate din pretul pietei, pe toate le poti avea prin sistemul inteligent de alerte zilnice pe e-mail oferit de Licitatia.ro

Creează acum un cont pe site-ul LICITATIA.RO

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×