Lucrari de reabilitare termica a blocurilor din sectorul 3

reab

Primaria Sectorului 3 din Bucuresti a scos la licitatie un contract in valoare de 2,205,512,967.57 RON fara TVA pentru reabilitarea termica a blocurilor de locuinte incluse in programul de crestere a performantei energetice a blocurilor din Sectorul 3.

Durata contractului sau termenul pentru finalizarea lucrarilor este de 48 de luni de la data atribuirii contractului.

Conform codurilor CVP lucrarile vizeaza lucrari de izolare termica si  instalare de usi, de ferestre si de elemente conex.

Conditii de participare:

- Situatia personala a operatorilor economici, inclusiv cerintele referitoare la inscrierea in registrul comertului sau al profesiei

- Capacitatea economica si financiara: Prezentarea Informatiilor generale aferente ultimilor 3 ani cu cifra medie de afaceri globala, într-o perioada anterioara care vizeaza activitatea din cel mult ultimii trei ani (2011, 2012, 2013)

- Capacitatea tehnica : Informatii si formalitati necesare pentru evaluarea respectarii cerintelor mentionate  in textul licitatiei regasit aici.

Se va organiza o licitatie deschisa la sediul autoritatii contractante iar termenul limita de depunere a ofertei este 30.04.2014 ora 09:00 .

Contractul va fi atribuit in functie de  oferta cea mai avantajoasa d.p.d.v. economic  in ceea ponderea cea mai mare in decizia de atribuire reprezentand pretul ofertei   82.5 % .

Mai multe detalii despre aceasta licitatie dar si alte licitatii din acest domeniu va sunt furnizate zilnic de licitatia.ro, cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice.

Intrati pe licitatia.ro si aflati ultimele oportunitati de afacere existente pe piata.

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×