LUCRARI DE REFACERE POD PESTE PARAUL BRANISTE IN VALOARE DE 151.203.075 RON + TVA

Podul peste paraul Braniste din orasul Frasin situat in Zona Nicolae Craciun a fost afectat de inundatii in anul 2016, iar Primaria Orasului Frasin a lansat o licitatie pentru refacerea acestuia, in valoare de 151.203.075 RON + TVA.

Criteriul de adjudecare este pretul cel mai scazut.

Racordurile podului cu terasamentul se vor face cu balast,este necesara executie unor ziduri de sprijin armate iar in aval de pod se va realiza un prag de fund din gabioane.

Data limita pana la care se pot depune ofertele, precum si data la care vor fi declarati castigatorii licitatiei este 10.04.2017.

Textul integral al acestei licitatii il puteti vizualiza dand click aici.

Aboneaza-te acum la LICITATIA.RO si te tinem la curent cu tot ce se intampla nou pe piata achizitiilor publice.

Monitorizam peste 500 de surse precum: SEAP, Monitorul Oficial, Bursa Romana de Marfuri, Licitatiile cu Fonduri Europene, Presa Nationala, paginile web ale primariilor si institutiilor publice, TED, Licitatii Private, etc, si trimitem alerte cu licitatiile atent selectate pe domenii de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×