Lucrari de reparatii pentru pasajului peste CF din Stefanesti

CNADNR SA-Directia Regionala Drumuri si Poduri Bucuresti DRDP Bucuresti organizeaza licitatie pentru lucrari de reparatii pasaj peste CF la Stefanesti, DN 7 km 109+490. Valoarea estimata care va sta la baza compararii propunerilor finaciare este de 2.416.851,2 lei fara TVA si contine cheltuieli diverse si neprevazute in procent de 10%, respectiv 241.831,2 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Data limita de depunere a ofertelor precum si data deschiderii ofertelor este 16.09.2014. Data limita de valabilitate a ofertei este de 105 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Licitatia impreuna cu documentatiile, caietele de sarcini, textul licitatiei, fise de date se regasesc pe site-ul licitata.ro la sectiunea licitatii publice aici.

Licitatia.ro – Cel mai bun site de monitorizare a licitatiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×