Lucrari de reparatii si întretinere strazi, alei, trotuare si parcari în municipiul Caracal

Primaria orasului Caracal a lansat o procedura de achizitie, în vederea încheierii unui acord-cadru, pentru o perioada de 48 luni, având ca obiect executarea lucrarilor de reparatii si întretinere a strazilor, aleilor, trotuarelor si parcarilor.

La estimarea suprafetelor ce necesita lucrari de reparatii si întretinere s-a avut în vedere starea actuala de degradare si necesitatea interventiei, în scopul asigurarii unui trafic rutier si pietonal, în conditii de siguranta.

Valoarea acestei licitatii este de 60.000.000 RON + TVA iar garantia pentru participare este de 50.000 lei. Perioada de valabilitate a garantiei de participare este cel putin egala cu perioada de valabilitate a ofertei, respectiv 120 de zile de la data limita de depunere a ofertelor.

Data limita pana la care se pot depune ofertele este 06.10.2017 urmand ca data licitatiei sa fie 27.10.2017.

Textul integral al licitatiei, precum si documentatia aferenta se regasesc aici.

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×