Lucrari de revopsire poduri metalice in valoare de 2 milioane lei

Sucursala Regionala Cai Ferate Bucuresti organizeaza licitatie pentru lucrari de revopsire poduri metalice. Lucrarile constau in revopsire podurilor si podetelor de cale ferata a caror suprastructura este integral metalica sau cu structura de rezistenta metalica si calea in cuva de beton.

Valoarea estimata a lucrarilor este de 1.615.712, suma la care se adauga TVA. Suma garantiilor este de 24.236 lei. Cei interesati pot depune ofertele pana in data de 14.07.2015, data in care va si avea loc licitatia. Caietul de sarcini, Formularele, Fisa de date, precum si celelalte documentatii le regasiti aici.

Contractul se va atribui ofertantului care realizeaza lucrarea la cel mai mic pret.

Cu  o experienta de 10 ani pe piata monitorizarii licitatiilor, site-ul licitatia.ro este cea mai rentabila alegere ! Intrati acum pe licitatia.ro si comandati pachetul ideal novoilor dvs.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×