Lucrari pentru modernizarea iluminatului public in Municipiul Constanta

Primaria Municipiului Constanta aloca 24.750.685 RON, fara TVA, pentru reabilitarea si modernizarea iluminatului public în unele localitati ale Zonei Metropolitane Constanta (parte a zonei peninsulare a Municipiului constanta, Cartier Compozitori, Cartier Baba Novac, Cartier Constanta Sud, Cartier Palazu Mare si bulevardele Aurel Vlaicu, Mamaia, Tomis si Ferdinand). Valoarea totala estimata este impartita astfel: cheltuieli pentru amenajarea terenului : 717.207 lei fara TVA; cheltuieli pentru investitia de baza: 23.064.179 lei fara TVA; cheltuieli organizare de santier 136.950 lei fara; cheltuieli diverse si neprevazute: 832.349 lei fara TVA. Valoarea estimata a lucrarilor este valoarea stabilita de proiectant in devizul general, la care s-a adaugat cuantumul aferent DN.

Licitatia este una deschisa, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Durata contractului este de 10 luni incepand de la data atribuirii contractului. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19.01.2015, ora 10.

Licitatia va avea loc in data de 19.01.2015 iar firmele interesate pot achizitiona caietele de sarcini si documentatiile de aici.

Abonandu-va la licitatia. ro veti putea beneficia de cele mai bune servicii de monitorizare a licitatiilor precum si de oportunitatea de a publica cereri de oferta si de a adauga produsele sau serviciile dvs in catalogul de produse, astfel gasind cei buni furnizori sau clienti din domeniul dvs de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×