Lumea licitatiilor

Esti nou in domeniul licitatiilor sau nu ai mai lucrat de mult in sistemul SICAP?

NOI SUNTEM SOLUTIA!

Daca doresti sa te inscrii in SICAP dar nu stii procedurile sau nu beneficiezi de timpul necesar, cere o oferta si in maxim 48 de ore ai certificatul valabil pentru 2 ani de zile.

Daca ai lucrat in trecut in SICAP, dar ti-a expirat certificatul digital si nu mai stii procedura de recuperare a acestuia, ne poti contacta si efectuam noi procedura pentru obtinerea unui nou certificat.

Ceea ce trebuie sa aveti in vedere e faptul ca pentru procedura de inregistrare in SICAP si obtinere a certificatului digital sau pentru procedura de recuperare a certificatului, avem nevoie de cateva copii ale actelor companiei dvs, si anume:

  • copie dupa certificatul de inregistrare al firmei
  • copie dupa actul de identitate al administratorului societatii
  • numar de telefon, adresa email, cont IBAN si numele banci la care este deschis

Dupa ce vom receptiona de la dumneavoastră documentele mentionate, va vom trimite cerereile aferente procedurilor, insotite de factura.

Intra acum pe www.licitatiisicap.ro pentru a cere o oferă!

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×