Microhidrocentrale si grupuri de microhidrocentrale scoase la licitatie

Hidroelectrica scoate la licitatie un numar de 20 de microhidrocentrale si grupuri de microhidrocentrale. Valoarea totala estimata este de 84,699 milioane de lei.

Cumparatorul trebuie sa asigure continuitatea activitatii de producere a energiei electrice pentru o perioada de 5 ani de la data semnarii contractului. De asemenea, trebuie sa isi asume obligatia de a prelua integral personalul Hidroelectrica ce isi desfasoara activitatea in microhidrocentralele supuse vanzarii la data transferului activelor.

In vederea participarii la licitatie, ofertantii pot depune documentele de participare la sediul Hidroelectrica, pana in data de 20 martie 2015.Licitatiile vor avea loc in perioada 30 martie - 2 aprilie.

Sursa: www.economica.net

 

Licitatia.ro - site-ul tau de licitatii publice, oferim cele mai profesionale servicii din domeniul achizitiilor publice.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×