Ministrul Transporturilor, este hotarat ca il anul 2014 sa incurajeze participarea firmelor la licitatiile publice

E85 - DEZAPEZIRE

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADR) va organiza licitații internaționale, începând din aprilie 2014, pentru contractele de deszăpezire, a declarat joi ministrul delegat al Marilor Proiecte, pentru Digi24.ro.

Decizia a fost luată împreună cu cei de la CNADNR, după ce s-a constat că nu s-a contractat decât deszăpezirea a 56% din suprafața totală de drumuri.

In prezent pe site-ul licitatia.ro puteti sa mai participati la o licitatie pentru deszapezirea drumurilor forestiere din cadrul ocoalelor silvice Campina, Sinaia, Slanic, Valenii de Munte. Data limita de depunere a ofertelor este 23.01.2014. Pentru a vizualiza licitatia, caietele de sarcini, formularele dati clic aici.

Potrivit estimărilor CNADNR, deszăpezirea drumurilor naționale va costa, în perioada 2013 – 2015, aproximativ 800 de milioane de lei.

Reprezentatii nostri sunt hotarati sa incurajeze firmele sa participe la licitatile organizate in anul 2014 si sa nu mai ramana nicio porțiune de drum neacoperită de contract pentru deszăpezire.

In acest scop licitatia.ro, cel mai bun site in monitorizarea licitatiilor vin in ajutorul dvs. prin furnizarea  prompta a tuturor informatiilor necesare participarii propriu-zise la licitatii.

sursa:cursdeguvernare.ro

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×