Modernizarea accesului la metrou-investitie de 150 milioane de lei

Metrorex organizeaza licitatie deschisa in vederea lucrarilor pentru modernizarea instalatiilor pe Magistralele 1,2,3 si Tronsonul de Legatura – Instalatii de control acces - Magistrala 1 Pantelimon – Dristor 2, Magistrala 2 Berceni – Pipera, Magistrala 3 Dristor 1– Preciziei, Dispecerat Taxare Timpuri Noi, inclusiv servicii de proiectare a detaliilor de executie.

Valoarea estimata a contractului este de 149.992.141 lei, la care se adauga TVA. Valoarea garantiilor este de 2.000.000 lei, iar criteriul de atribuire pretul cel mai scazut.

Termenul de finalizare a lucrarilor este de 260 de zile de la data atribuirii contractului. Data limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 iunie 2015, ora 10,00. Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este 120 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

Toate informatiile privind aceasta licitatie – textul integral, Caiete de sarcini, Fise de date etc, regasiti pe licitatia.ro.

Sursa: capital.ro

Licitatia.ro ofera un sistem inteligent de alerte clientilor cu cele mai noi licitatii aparute, pe domeniile de activitate alese, monitorizand zilnic peste 500 de surse.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×