MODERNIZAREA ARTEREI TRAIAN DIN MUNICIPIUL GALATI

Primaria municipiului Galati a scos la licitatie modernizarea arterei Traian, mai exact largirea carosabilului. Valoarea estimata este de 4.399.585 lei fara TVA, din fonduri bugetare.

Municipiul doreste extinderea partii carosabile de la sapte la 14 metri pe segmentul cuprins intre strazile Brailei si Tecuci.

Largirea strazii la patru benzi, plus trotuarele de cate 1,5 metri, se va realiza printr-un coridor de expropriere in suprafata de 3.154 metri patrati. O expropriere pentru care sumele individuale aferente despagubirilor acordate proprietarilor se ridica la 4.706.415 de lei cu TVA.

Castigatorul va avea ca prima misiune demolarea unor imobile de pe strada Traian si Brailei.

Ofertele pt fi depuse pana la data de 9 februarie.

Sursa: viata-libera.ro

Licitatia.ro va tine la curent cu tot ce se intampla pe piata achizitiilor publice, oferind zilnic clientilor cele mai noi si importante informatii. Aboneaza-te la licitatia.ro si vei avea sansa sa-ti cresti semnificativ castigurile actuale.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×