Monitorizarea de licitatii creste sansele in piata de achizitii publice

licitatii

Multe firme din lipsa de informare au pierdut licitatii importante, care probabil ca le-ar fi adus contracte noi si de ce nu un profit bunicel. Rapiditate cu care circul informatia astazi nu mai mira pe nimeni. O informare corecta si la timp despre aparitia licitatilor publice poate face diferenta intre a castiga sau nu o licitatie.

Conform unui studiu realiza in luna ianuarie de Licitatia.ro, 60% dintre abonatii sai au castigat cel putin o licitatie.

Acelas studiu arata ca firmele care i-si cauta singure licitatii  au o rata de castig al licitatiilor de 2 ori  mai mica in comparatie cu firmele care au un abonament de monitorizare licitatii.

Explicatia?

Odata externalizat serviciul de monitorizare licitatii firmele economisesc resurse importante ( timp, bani, personal) pentru a identifica aceste licitatii si se concentreaza pe procesul de pregatire a documentatie si participare.

Totodata apeland la specialisti in monitorizarea licitatiilor precum cei de la Licitatia.ro, sansele sa gaseasca licitatiile potrivite cresc cu 80%.

Cat costa un serviciu de monitorizare licitatii?

Preturile unui serviciu de monitorizare licitatii oferit de licitatia.ro incepe de la 64 de ron luna*(+TVA). Un abonamnet la licitatia.ro cuprinde monitorizarea licitatiilor din mai multe surse precum  SEAP, MO, BRM, Presa, etc. si transmiterea de alerte zilnice pe e-mail.

De ce e important sa delegi gasirea licitatiilor publice unei firme specializate?

O firma de monitorizare licitatii publice cunoaste mult mai bine sursele in care pot aparea licitatiile publice, iar experienta ei in acest domeniu poate face diferenta.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×