Municipiul Arad se pregateste de lucrari de reabilitare a retelelor de apa

8579retele-si-utilitati-4

Si judetul Arad se pregateste pentru iarna care ne bate imediat la usa, Compania de Apa Arad S.A organizeaza licitatie pentru lucrari de reabilitare a retelelor de apa in acest municipiu.

 

Lucrarile sunt impartite in doua loturi si vizeaza strazi precum str. Pandurii, Grivitei, Ep. Roman Ciorogariu, Clujului, Oituz, etc. fiecare lot avand cate 9-10 strazi unde se vor efectua lucrarile.

 

Valoarea estimate a contractului este de 6 018 550,6 RON, ofertele se depun la sediul autoritatii contractante.

 

Dupa cum se poate observa se doreste a fi un proiect foarte mare iar firmele disponibile, care au dorinta si capacitatea de a participa la astfel de lucrari au termen de depunere a ofertelor pana in data de 12.11.2013.

 

Licitatia se va organiza la sediul societatii Compania de Apa Arad SA. Firmele interesate ar trebui sa isi procure din timp documentatia pentru a putea participa la licitatie.

 

Documentatiile si textul integral al licitatiei le puteti gasi pe www.licitatia.ro sau dand clic pe link-ul : http://www.licitatia.ro/licitatie-publica-ro/lucrari-de-reabilitare-retele-de-apa-in-municipiul-arad-183991.html

 

 

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×