Municipiul Braila organizeaza licitatie pentru consolidarea si restaurarea fantanii arteziene din Piata Traian

Contractul are ca scop executia de lucrari pentru obiectivul de investitii „Consolidarea si restaurarea fantanii arteziene din Piata Traian”, inscrisa in lista monumentelor istorice din Romania. Aceasta lucrare presupune reconstruirea expresivitatii arhitecturale si spatiale a componentelor acesteia prin: -consolidarea si restaurarea elementului sculptural din metal al fantanii, -reconstituirea rebordului de piatra si a cuvei bazinului, inclusiv hidrofobizarea sa, -refacerea infrastructurii cuvei bazinului -sistematizarea verticala cu coborarea nivelului de calcare, -iluminat de punere in valoare a fantanii, -revizuirea si modernizarea instalatiei de aductiune si evacuare a apei, -instalatii hidraulice -degajarea rebordului originar din piatra a bazinului fantanii, -coborarea nivelului de calcare in zona imediat adiacenta fantanii, -prevederea unui taluz inierbat.

Valoarea estimata a contractului este de 997.655 RON, iar ofertele pot fi depuse pana in data de 20.01.2015.

Textul integral, precum si documentatia licitatiei se regasesc aici.

Portalul online de monitorizare a licitatiilor, licitatia.ro,  va pune la dispozitie cele mai recente, de actualitate informatii publicate in fiecare zi pe domeniul dvs. de activitate.

Blogul LicitatiiSEAP.ro ofera Informatii
Utile cu si despre SEAP/SICAP

(P) Ai nevoie de cont pe SEAP, sau de reinnoire certificat SEAP? Intra pe site-ul : LicitatiiSicap.ro.

(P) Nu ai timp pentru a cauta licitatiile publice? Apeleaza la serviciile de monitorizare licitatii oferite de Licitatia.ro.

Ioana SRL / Tg. Mures, str. Arany Janos nr.13/2 / Jud. Mures, Romania / Telefon Mobil: +40 771 776 766 / web design by Dow Media

×